Het Kantelingsalfabet

  • -

Het Kantelingsalfabet

Het Kantelingsalfabet -epubHet is alweer bijna een jaar geleden, maar ik ben nog steeds heel trots dat ik aan een mooi project mocht meewerken: Het Kantelingsalfabet. Ik werkte hieraan mee als redacteur, auteur van een hoofdstuk en als eindredacteur.

Richard van der Lee (aanjager, projectleider en uitgever) zegt hierover in een recent bericht op Facebook: “‘Verandering begint met delen’ in de praktijk – 320 pagina’s leesplezier met 90 hoofdstukken is er ook in de vorm van een gratis eBook (via de link) . Een unieke co-creatie met hoofdstukken van o.a. Anke Sitter, Jan Rotmans, Nynke Schaaf, Anke Siegers, Marcel Kolder, Jeroen Ogier, Sabine van Baal, Robert Buisman, Erwin Damhujis, Joan De Winne, Joachim Geerdink, Sandra Geelilnk, Miranda Steenvoorden, Alexander Meijer, John Lasschuit, Wies Groeneveld, Jaap Koper, Maarten Loeigoed en vele anderen. Laat je inspireren!”

Hoe is dit boek tot stand gekomen? “Alle verandering begint met een droom. In dit geval een droom die op een herfstige vrijdagavond, in de vorm van een wild idee, ontstond en werd gedeeld door een kleine groep mensen via social media! Het gevolg? De verwezenlijking in de vorm van dit boek binnen vier maanden tijd! Een grensoverschrijdende co-creatie van meer dan 100 auteurs, partners, redacteuren en andere betrokkenen uit Nederland en België. Denk bij de betrokken auteurs aan Jan Rotmans, Jette Vonk, Henkjan Smits, Damaris Mathijssen, Arko van Brakel, Sabine van Baal, Richard van der Lee, Nynke Schaaf en nog vele anderen.
Een boek van A tot Z vol inspiratie en visies over verandering, geschreven vanuit de hoofdthema’s Samenleving, Onderwijs, Organisatievernieuwing en Persoonlijke Kanteling.”
Aldus de omschrijving van uitgeverij ‘De Alfabetboeken’ van dit unieke project.

De e-bookversie van Het Kantelingsalfabet  is gratis verkrijgbaar vanuit de gedachte ‘Verandering begint met delen’. Je kunt het vinden onder de volgende link: https://www.dealfabetboeken.nl/bookshop/view/55-het-kantelingsalfabet.

 

 


Tekstbureau Taalgras: voor effectieve schriftelijke en digitale communicatie