Herinneringen aan een hogedrukpan

  • -

Herinneringen aan een hogedrukpan

Irene Poot-Hoogerwerf - Herinneringen aan een hogedrukpanOnder deze titel verscheen op zaterdag 12 maart 2016 de biografie van Irene Poot-Hoogerwerf. Ik had de eer om Irene bij de totstandkoming van haar levensverhaal te helpen bij het schrijfproces. Daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Irene komt uit een groot gezin. Tot haar verdriet heeft ze geen kinderen. De relatie met haar familie is moeizaam. Ze voelt zich vaak uitgesloten en wordt beschuldigd van dingen die ze niet heeft gedaan. Haar leven verloopt met de nodige verrassingen, ups en downs, een lach en een traan. Samen met haar echtgenoot heeft ze altijd heel hard gewerkt. Ze laat zich echter niet kisten, maar blijft behulpzaam voor iedereen die een beroep op haar doet. Zo heeft ze zich er altijd doorheen geknokt.

Irene Poot-Hoogerwerf (Vlaardingen, 1948) volgde in haar jeugd huishoud- en nijverheidsonderwijs. Samen met haar echtgenoot runde ze diverse horecaondernemingen. Op latere leeftijd volgde ze de kappersopleiding, een cursus kinderpsychologie en had een eigen kapperszaak. Door toenemende gezondheidsproblemen moest ze met haar werk stoppen en stelde haar hectische leven te boek. Een leven als een hogedrukpan!

Benieuwd? Het boek is te bestellen onder de volgende link:
http://www.boekenbestellen.nl/boek/herinneringen-aan-een-hogedrukpan/16811


Tekstbureau Taalgras: voor effectieve schriftelijke en digitale communicatie